Faerber en Kolmus aan de slag bij HMSH (zo)

0

Het bestuur van HMSH heeft snel gehandeld om duidelijkheid te geven over de technische staf voor volgend seizoen. Zoals bekend heeft Willem van Ettinger de functie als interim trainer vervuld en heeft hij aangegeven dit niet voort te zetten. Het bestuur is dan ook resoluut aan de slag gegaan om de vacature in te vullen.

De club kan nu Winston Faerber en Tim Kolmus presenteren als nieuwe trainers voor de zondagselectie. Winston Faerber hoeft eigenlijk geen introductie en is in het amateur- en professionele voetbal een goede bekende. Hij was speler van onder meer ADO Den Haag, Cardiff City en FC Den Bosch. Hij heeft als trainer inmiddels al de nodige ervaring opgebouwd bij onder meer TAC’90, HDV en IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht. Tevens gaat hij komend seizoen bij zaterdagclub HPSV aan de slag.

Tim Kolmus zal Winston gaan assisteren. Hij is speler en trainer geweest bij MSV’71 in Maassluis en is de afgelopen drie seizoenen als trainer bij HMC werkzaam geweest en beschikt dus ook al over de nodige ervaring. Tim Kolumus: ,,Mijn doelstelling met HMSH voor het komende seizoen is door middel van plezier vooruitgang boeken met het team met als motto ‘Happiness equals progress’. Samen met Winston en de andere stafleden kijk ik alvast uit naar een mooi seizoen, waarbij we momenteel alles in gang zullen zetten voor een goede voorbereiding.”

Laat een antwoord achter