Elmerson Agata (Oranje Wit) naar FC Dordrecht amateurs

0

Elmerson Agata komt volgend seizoen uit voor FC Dordrecht amateurs. De 23-jarige middenvelder komt over  van Oranje Wit. Net voor de pandemie uitbrak was er al een goed gesprek geweest met hoofdtrainer Michael Witman. Ook heeft hij destijds een proeftraining mee gedaan. Vandaag na een tweede gesprek heeft hij bevestigd dat hij komend seizoen zich aan wilt sluiten bij onze selectie.

Michael Witman kijkt er erg naar uit om samen te werken met een speler met zoveel talenten. ”Je maakt het niet vaak mee dat een speler van de 1e klasse een stap terug neemt naar de 4e klasse. Een stap achteruit hoeft niet altijd slecht te zijn, Elmerson wil het plezier voor het spel terug vinden en denkt dat hij daar bij FCDA op de juiste plek voor is.”

Foto: Danny Klinkien

Laat een antwoord achter