Elia: ‘Bedankt alsof ik een of andere zwerver ben’

7

Eljero Elia wil nog altijd graag zijn rentree in De Kuip maken. Aan het begin van het seizoen meldde de zaakwaarnemer van Elia zich bij Sjaak Troost maar kreeg te horen dat Feyenoord Elia niet nodig had.

’Toen ik bij Feyenoord kwam koos Troost niet voor de jeugd en wilde hij me wél hebben en begin dit seizoen bedank je me alsof ik een of andere zwerver ben, die helemaal niks voor de club heeft betekend,’ stelt Elia tegenover VTBL.

Elia laat zich echter niet uit het veld slaan en hoopt komend seizoen, als zijn contract in Turkije afloopt, alsnog op een transfer naar Feyenoord. ‘Ik wil mijn liefde voor Feyenoord niet door één iemand laten belemmeren.’

7 Comments
 1. Henk Jetten zegt

  Sommige spelers denken dat het een duiventil is bij Feyenoord!

 2. Edwin Jongejan zegt

  Mag je spelen als je naast je schoenen loopt ?

 3. Remy Hopman zegt

  Nare reactie van hem als dit waar is.

 4. Nathan Hageman zegt

  Beetje overdreven dit van Elia gedraag je gewoon.

 5. Michael Sip zegt

  ‘Ik wil mijn liefde voor Feyenoord niet door één iemand laten belemmeren.’
  Maar waarschijnlijk wel door een 0 op zijn salariswensen.

 6. Han Steenbeek zegt

  Had je gewoon moeten blijven als je zo’n Feyenoord hart hebt. Weg ermee

 7. Humberto Faria zegt

  Wereld speler altijd een meer waarde zeker met zijn instelling

Laat een antwoord achter