Drietal versterkt VVOR

0

V.V.O.R. heeft voor het seizoen 2020-2021 de selectie bijna rond. Ondanks de maatregelen inzake het COVID-19 virus heeft de technische staf hard gewerkt om de selectie voor het seizoen 2020-2021 op peil te brengen.

We kunnen dan ook met grote trots melden dat een groot deel van de huidige selectie ook volgend seizoen voor V.V.O.R. zal uitkomen. Daarnaast mogen we een aantal gerichte versterkingen verwelkomen. Daan Rijsbergen (Alexandria ’66), Marciano Ligeon (RVAV Sparta) en Noury Mulder (RVVH). Afscheid wordt genomen van Jeffrey Feijen (SVS), Bowy van der Veerdonk en Dayne de Weerdt (beide Alexandria ’66). Zij zetten de stap naar een hoger niveau, waarbij V.V.O.R. hen veel sportiviteit en succes wenst.

De volgende spelers hebben aangegeven te blijven bij V.V.O.R.: Danny Slegtenhorst, Baris Sahan, Bas de Vries, Ben van Tienhoven, Fabio Yasamin, Helio Da Veiga, John Goncalves, Maldini Cruz, Miquel Hennep, Mitch Houtkoper, Mitchell Pijpers, Nizar El Manouzi, Rafael Freire, Roberto Zarks, Semir Golic, Timo Yasamin, en Sam Nieuwhuis. Nick van Eersel en Roy de Melker blijven ook bij de selectie en zullen eerst herstellen van hun blessures.

Er staan nog gesprekken op de rol met een aantal spelers van de selectie en mogelijk enkele gerichte versterkingen.

Laat een antwoord achter