DHC ziet tweetal terugkeren

0

DHC ziet voor komend seizoen weer twee vertrouwde krachten terugkeren op het Sportpark in Delft. Jordy Brouwer (foto) en Roy Speelman houden WateringseVeld/Kranenburg voor gezien en dragen de volgende voetbaljaargang weer het shirt van DHC.

Jordi Brouwer begon ooi bij GDA en kwam via de ADO Den Haag-jeugd bij Ajax terecht. Van Ajax verkaste hij naar Liverpool, waar hij in de reserves kwam te spelen. Na eerst door Liverpool te zijn verhuurd aan RKC Waalwijk, kwam hij uiteindelijk terug bij ADO Den Haag. Zijn eindstation in het betaalde voetbal was FC Almere City.

Daarna ging Brouwer spelen bij de amateurs en startte bij HBS. Daarna haalde trainer Rob de Lange hem met veel plezier binnen bij DHC. Vorig seizoen verdween hij naar Wateringse Veld/Kranenburg, met in zijn kielzog Roy Speelman. Beide spelers zijn dus volgend seizoen weer inzetbaar voor de formatie van trainer Rob de Lange, die hun komt aan haaglanden Voetbal inmiddels bevestigde.

Laat een antwoord achter