‘Clubs als Feyenoord hebben fans die echt niet thuis gaan zitten'(video)

0

In FC Rijnmond in quarantaine ging het woensdag over het nieuws dat de KNVB vol blijft inzetten op het uitspelen van de betaald voetbalcompetities in Nederland.

Via een online videoverbinding deden de Feyenoord-watchers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop en vaste tafelgast Geert den Ouden mee aan het gesprek dat onder leiding stond van presentator Bart Nolles. Uiteraard was het hoofdonderwerp wat te doen met het uitspelen van de ere- en eerste divisie tijdens de coronacrisis.

Volgens Dennis van Eersel is het niet realistisch om medio juni weer te voetballen. ”Ik snap de ambities en de wens bij de KNVB, maar het is erg onrealistisch. Ik verwacht niet dat burgemeesters al dan niet met publiek wedstrijden laten spelen binnen hun gemeente. Clubs als Feyenoord hebben fans die echt niet thuis gaan zitten als hun club bijvoorbeeld tegen Ajax speelt”, zegt Dennis van Eersel.

Laat een antwoord achter