CION likt zijn wonden: ‘Wat een onvergetelijk feest had moeten worden is in een deceptie geëindigd’

0

Na het, voor vele, teleurstellende bericht van de KNVB dat de competitie als niet gespeeld verklaard wordt, likt CION zijn wonden. Wat een onvergetelijk feest had moeten worden is in een deceptie geëindigd. ”Natuurlijk hou je hier rekening mee en gaat het door je hoofd van: Het zal toch niet! Maar helaas is het dus wel zo”, aldus Sebas Verburgh.

”Het is een klap voor onze club en onze elftallen. Behalve het eerste elftal, ons vlaggenschip, draaiden dit seizoen alle elftallen bovenin mee. De beloning waar we met zijn allen na de brand zo hard voor geknokt hebben komt er niet. Dat is heel vervelend maar kijkend naar de huidige omstandigheden in Nederland en de rest van de wereld is het eigenlijk het minst belangrijke wat er is. Laten we hopen dat iedereen in goede gezondheid terug op de club keert.”

CION gaat verder waar het gebleven was en dat is proberen de tweede klasse te bereiken. Sterkhouders als Bryan Struis, Joey van der Velden, Tiemen Noordam, Danny Koetsier, Engin Sazak, Royama Ibrahim en de rest van de selectie hebben aangegeven te blijven. Daarnaast hebben Tré Naujoks en Menno Roodenburg ook hun ja-woord gegeven aan onze club. Daarnaast is CION nog in gesprek met enkele andere spelers.

”Positief bekeken is deze derde klasse ook geen straf hoor met onder andere HBSS, VDL, DVO’32, VFC en Kethel Spaland als tegenstanders. Laten we met zijn allen eerst het corona virus verslaan om vervolgens weer met voetbal bezig te zijn.”

Laat een antwoord achter