ASWH trekt Jay Brand en Joost van Eck aan

1

u inmiddels duidelijk is dat ASWH komend seizoen weer in de tweede divisie zal uitkomen, is de technische commissie druk bezig met de samenstelling van de nieuwe selectie. Daar kunnen weer twee nieuwe namen aan worden toegevoegd. De TC heeft namelijk overeenstemming bereikt met twee jonge spelers over hun komst naar sportpark Schildman.

De 21-jarige Jay Brand draagt volgend seizoen het shirt van ASWH. De talentvolle Dordtenaar komt over van zaterdageersteklasser RVVH. Daar was Brand bezig aan zijn eerste seizoen, nadat de Ridderkerkers hem overnamen van Oranje Wit. Bij die club debuteerde Brand op jonge leeftijd in het eerste elftal. De rechtsback, die de gehele rechterkant kan bestrijken, heeft zich dit seizoen weer dusdanig ontwikkeld dat hij een volgende stap kan zetten. Dat zal hij dus doen bij ASWH.

Tevens is er een plek in de selectie ingeruimd voor de talentvolle Joost van Eck. Een 19-jarige speler die zowel op het middenveld als in de voorhoede inzetbaar is. Van Eck komt over van derdedivisionist Barendrecht, waar hij dit seizoen al debuteerde in de hoofdmacht. Ook hij kan gezien zijn leeftijd alleen maar groeien en dat wil hij op sportpark Schildman doen.

1 reactie
  1. Avocadoman Visser zegt

    Maik Vogelaars

Laat een antwoord achter