ASWH blijft in tweede divisie: ‘Het is het enige positieve nieuws dat er de afgelopen weken gecommuniceerd is’ (video)

0

De KNVB heeft besloten om per direct een einde te maken aan het amateurvoetbal. Alle clubs beginnen weer in dezelfde competitie als aan het begin van dit huidige seizoen. Goed nieuws voor ASWH, dat afstevende op degradatie uit de tweede divisie.

Rogier Veenstra, trainer van ASWH, is er blij mee. ”Het is het enige positieve nieuws dat er de afgelopen weken gecommuniceerd is. het is ook niet niks, dus daar zijn we zeker wel blij mee. Aan de andere kant kwam een beetje onverwachts. Je hebt meer verliezers dan winnaars.”

Veenstra beaamt dat het voor veel clubs een vervelende situatie is. ”Ik kan me best voorstellen dat je als Oss’20 bijna twintig punten voorstaat in de zondag derde divisie, dan is het haast ongelooflijk dat je niet mag promoveren. En als ze hadden gezegd dat ASWH zou degraderen, dan was daar ook wel iets voor te zeggen. Het is een moeilijke beslissing en te omslachtig om dat per niveau te bekijken.”

Laat een antwoord achter