‘Advocaat wil er een middenvelder en aanvaller bij’

0
 

Feyenoord is momenteel druk bezig om Dick Advocaat ook komend seizoen aan het roer bij de Rotterdammers te laten staan. De trainer is zelf ook al druk bezig met komend seizoen daar hij heeft aangegeven dat hij er graag een middenvelder en een aanvaller bij wil. Dit meldt VI.nl. De 72-jarige trainer heeft meerdere malen per week contact met technisch directeur Frank Arnesen over de invulling van de selectie.

Adovcaat heeft een wensenlijstje ingeleverd en daarop staat dat er tenminste twee spelers bij moeten. Hierbij gaat Advocaat er vanuit dat Fer langer in de Kuip zal blijven. Of Oguzhan Özyakup ook langer in Rotterdam zal spelen moet nog blijken. Dit moet financieel onderzocht worden. 

Ook wil de trainer er een aanvaller bij. Luis Sinisterra is geblesseerd en lang niet inzetbaar. Het is de vraag hoe sterk hij gaat terugkomen. De trainer hoopt dan ook op versterking links voorin.

Laat een antwoord achter