Advies OMT: ‘Kinderen weer naar school en sportclub’

1

In het aan de NOS uitgelekte advies door het Outbreak Management Team (OMT) voor de versoepeling van maatregelen is duidelijk geworden dat kinderen weer naar de basisscholen kunnen en ook kinderen tot tot jaar zonder beperking kunnen gaan trainen. Vanmiddag beslist het kabinet over verlenging of versoepeling van de belangrijkste maatregelen en zal die beslissing om 19:00 op een persconferentie bekend maken.

Het kabinet adviseert het sporten in groepsverband voor volwassen nog niet toe te staan. Het OMT adviseert om die beperking nog niet op te heffen. Dat zou betekenen dat het Betaalde Voetbal waarschijnlijk langer zal moeten wachten met het hervatten van de trainingen.

 

 

1 reactie
  1. Gert Mostert zegt

    Nog dit jaar niet doen..wie brengt en haalt hen?

Laat een antwoord achter