Adrie Poldervaart langer bij FC Groningen

3

Adrie Poldervaart heeft zijn contract bij FC Groningen met twee seizoenen verlengd. De 49-jarige Zuid-Hollander is bezig aan zijn eerste jaar als assistent-trainer bij de Trots van het Noorden. Poldervaart is de eerste assistent van hoofdtrainer Danny Buijs, die onlangs al zijn verbintenis in het Hitachi Capital Mobility Stadion met twee jaar verlengde.

Adrie Poldervaart was voor zijn komst naar Groningen hoofdtrainer van Excelsior, waar hij in diverse functies in totaal 25 jaar in dienst was. Daarnaast was Poldervaart succesvol trainer in het amateurvoetbal bij onder meer OHVV in zijn geboorteplaats Oudenhoorn, Nieuwenhoorn, Spijkenisse, Zwaluwen en Barendrecht. In 2015 ontving hij de Rinus Michels Award voor beste trainer in het amateurvoetbal. Poldervaart werd voor het seizoen 2018/2019 aangesteld als hoofdtrainer van Excelsior. Hij is sinds dit seizoen de rechterhand van Buijs.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus licht de contractverlenging van Poldervaart toe. “Wij hebben sinds onze samenwerking van dichtbij kunnen zien welke kwaliteiten Adrie toevoegt aan onze technische staf. Naast dat hij op een positieve manier voetbal-bezeten is en een keiharde werker, hebben wij ook zijn kennis en kunde kunnen beoordelen. Hierover zijn wij zeer positief. In de totale samenwerking met de rest van de staf vult Adrie zijn rol op een uitstekende en zeer professionele wijze in en zijn wij blij dat hij langer bij FC Groningen blijft werken.”

3 Comments
  1. Peter Heinerman zegt

    Gefeliciteerd Adrie.

  2. Voetbal Goeree Overflakkee zegt

    Gefelicitaart Adrie

  3. Eric de Winter zegt

    Gefeliciteerd Adrie.

Laat een antwoord achter