Ziggo en FOX passen programmering aan

4

De coronacrisis betekent, dat ook bij FOX Sports en Ziggo Sport de nodige problemen zijn ontstaan. Beide sportzenders passen hun programmering flink aan, omdat in vrijwel alle landen de competities eruit liggen.

ZIGGO Sport laat Peptalk maandag vervallen, maar handhaaft Rondo met een lege studio zonder publiek. Om de programmering rond te krijgen zal ZIGGO Sport nieuwsitems blijven maken over buitenlandse voetbalcompetities. En er wordt gekeken welke sportitems de kijkers graag nog een keer terugzien.

Bij FOX Sports heeft men dat besluit al genomen. ,,We zenden dagelijks om 14.30 uur – en in het weekend op de gebruikelijke Eredivisie-tijdstippen – een ‘classic match’ uit. Memorabele voetbalwedstrijden waar iedere voetballiefhebber enthousiast van wordt. Afgelopen weekend was dat ontknoping van 2007. Daar kregen we veel positieve reacties”, liet een woordvoerder van de sportzender al weten.

FOX zendt zaterdag vanaf 18.30 uur de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Heracles Almelo van 7 oktober 2007 uit. De thuisploeg won met 9-0, mede door zeven treffers van Alfonso Alves. FOX Sports blijft in ieder 24 uur per dag uitzenden, ook met oude documentaires.

4 Comments
 1. Jan-Anne de Groot zegt

  Arnold de Groot

 2. Richard Hoek zegt

  En geven de betalende abonnees netjes hun geld terug… of aan het rode kruis…

 3. Jesper van Oosten zegt

  Zet eens wat goede films op…

 4. Yvonne Ollefers zegt

  Nu je geld nog terug

Laat een antwoord achter