Wout Ooms: ‘Eerst handhaven met SVS en daarna stappen maken met DCV’

1

Wout Ooms maakt aan het einde van het seizoen de overstap van SVS naar competitiegenoot DCV. De 50-jarige logistiek medewerker hoopt met SVS het seizoen af te kunnen sluiten. ‘Uiteraard is het op dit moment maar de vraag of er een vervolg komt van de competitie.’

Ooms hoopt bij een eventuele hervatting dat SVS zich kan handhaven. ‘Mocht het weer beginnen dan zal het voor alle ploegen weer een nieuwe start zijn en dan zal onze doelstelling in deze lastige competitie waar veel clubs aan elkaar gewaagd zijn simpelweg handhaven zijn. Zeven seizoenen bij SVS was en is prima en het heeft mij als trainer en als mens veel leermomenten gebracht. Hopelijk kunnen we het seizoen goed afsluiten.’

Ooms vertrekt na dit seizoen naar DCV. Een club waar hij warme gevoelens bij heeft. ‘Als Krimpenaar en oud speler/trainer is deze keuze niet zo gek lijkt mij. Ook het verhaal en de ambitie die de club uitspreekt trekt mij heel erg aan. en ik kijk er dan ook erg naar uit om te beginnen.

Ooms is zelf ambitieus maar wacht nog met het volgen van de UEFA A-cursus. Ik bekijk dat per seizoen en voor nu past het niet bij mij om de UEFA A-cursus te doen. Ik hoop met DCV de komende jaren stappen te maken en ben dan ben ik ambitieus genoeg om de cursussen te volgen die bij het niveau horen waar we dan spelen.’

1 reactie
  1. Gerard Meijer zegt

    Klasse Wout Ooms, jij nam in de Dtjes al hele grote stappen ……

Laat een antwoord achter