UEFA: ‘Woensdag overleg met bonden om competities uit te spelen’

2

De UEFA organiseert woensdag met alle 55 aangesloten bonden een videoconferentie om een update te geven over het vervolg van de nationale en Europese competities. Dat meldt de UEFA in een verklaring.

De UEFA heeft de afgelopen weken gekeken naar de mogelijkheden om de nationale competities uit te spelen. Daarbij is ook gekeken naar mogelijkheden om het seizoen na 30 juni door te laten lopen. Dan zou eveneens de transferdeadline moeten worden opgeschoven en zullen spelerscontracten langer moeten doorlopen.

Eerder besloot de UEFA al om het EK 2020 naar 2021 te verplaatsen en de finales van de Champions League en de Europa League uit te stellen.

KNVB

De KNVB zal mogelijk direct na de conferentie met alle bonden met een beslissing komen over het vervolg van de competitie. Een en ander is ook afhankelijk van de beperkingen die het kabinet aan de clubs op zal leggen. De verwachting is dat dinsdagavond de beperkingen met enkele weken verlengd zullen worden.

2 Comments
  1. Pierre Thijssen zegt

    Grote dikke streep erdoorheen

  2. Stefan Van Dijk zegt

    Hopelijk niet!!!! Dat er een streep door heen komt.

Laat een antwoord achter