Toch geen huisartsenpost op complex Den Hoorn

0

Op het complex van Den Hoorn wordt toch geen huisartsenpost gemaakt. Dat meldt de club op haar website. De accommodatie van Den Hoorn zou in eerste instantie als huisartsenpost gaan fungeren maar het nabij gelegen ziekenhuis heeft een complex dichterbij gevonden.

Op haar website meldt Den Hoorn het volgende:  Afgelopen weekend meldden wij dat het sportpark van SV Den Hoorn gebruikt zou gaan worden als tijdelijke huisartsenpost voor patiënten met mogelijke Corona besmetting voor het verzorgingsgebied van het Reinier De Graaf Gasthuis. Uiteindelijk hebben de verschillende instanties met elkaar besloten om een locatie dichter bij het ziekenhuis te betrekken en hierom te verhuizen naar een nader te benoemen locatie. Het sportpark blijft nog altijd gesloten voor iedereen. Er zal zeer streng worden gecontroleerd op overtreding hierop. Dus blijf thuis en blijf gezond.

Laat een antwoord achter