Stadion op Zuid helpt Feyenoorders bij protest

0

Sinds eind februari ligt het ontwerpbestemmingsplan voor Feyenoord City voor de Rotterdammers ter inzage op diverse locaties van de gemeente Rotterdam. Maar omdat die locaties nu door de coronacrisis beperkt of soms helemaal niet toegankelijk zijn en de supportersorganisatie Stadion op Zuid wil voorkomen dat de ambtelijke molen uit het zicht doordraait (en garen spint bij het advies binnen te blijven), helpt de verontruste Denktank de thuiszittende Feyenoord-fans hun zienswijze op het bestemmingsplan voor 6 april kenbaar te maken.

‘’Want als dit ontwerpbestemmingsplan wordt goedgekeurd, kan dit grote gevolgen hebben voor de club en De Kuip’’, laat Stadion op Zuid in een open brief aan de Feyenoord-supporters weten. ‘’Het is taaie kost, maar in het plan staat wat in de toekomst waar gebouwd gaat worden. De bouw van een nieuw stadion maakt hiervan deel uit. Evenals het wijzigen van de bestemming van Stadion Feijenoord, De Kuip. Alle voor Feyenoorders hun stem te laten horen.’’

Omdat het opstellen van zo’n zienswijze niet voor iedereen eenvoudig is, schiet Stadion op Zuid te hulp. Stadion op Zuid heeft een modelbrief gemaakt en die is via de organisatie (LINK) te openen.

‘’Het enige dat je hoeft te doen’’, laat Stadion op Zuid weten, ‘’ is de brief bovenaan te voorzien van de woonplaats en datum en helemaal onderaan van je handtekening, voorletters + achternaam, je geboortedatum, straat + huisnummer, postcode + plaats. Daarna mail je de aangepaste brief aan info@stadionopzuid.nl. Doe dit voor maandag 6 april a.s. Als je wilt, kun je de zienswijze naar eigen inzicht aanpassen.’’

Stadion op Zuid verzamelt de zienswijzen van bezorgde supporters en overhandigt die op donderdag 9 april a.s. aan de Directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen.

Het ontwerp bestemmingsplan: https://www.feyenoord-city.nl/zienswijze/

Laat een antwoord achter