Selectie Nootdorp blijft grotendeels intact

0

Na gesprekken met de technische staf blijft de selectie van sv Nootdorp komend seizoen grotendeels in tact. In deze heftige ‘Corona-periode’ heeft sv Nootdorp de tijd gebruikt om de spelers te polsen voor volgend seizoen. Uiteraard zijn daarbij alle regels in acht genomen.

De volgende spelers hebben trainer Marco Jalink hun ja-woord gegeven om volgend seizoen weer de geel/zwarte clubkleuren te mogen verdedigen: Azar Ghennem, Jordi de Bruijn, Randy Stanneveld, Dylan Bernadine, Gillian Pieper, Dirk Kusters, Pim Hulst, Jop Verhagen, Nicky Kos, Joey van Maaren, Ricoberto Luijando en Serhat Cakmak. De laatste gesprekken met de huidige selectie vinden nog plaats.

Vertrek

Hier tegenover staat het vertrek van doelman Yannic Augustinus (naar FC Rijnvogels), Mike Hollenberg (BVCB), Angelo Ravenberg (Capelle), Joshua Steenvoorden (FC Boshuizen) en het stoppen met actief voetbal van Peter Korteling.

Ook is Marco Jalink zeer verheugd met de eerste nieuwe aanwinsten voor komend seizoen: Peter Lomonaco,  (RKAVV) en doelman Ronald Simonis (Forum Sport), die na een uitstapje van een jaar, weer terugkomt op het oude nest.

De technische staf van de Nootdorpse zaterdag eersteklasser blijft zich de komende tijd actief inzetten om gerichte versterking voor komend seizoen binnen te halen en tevens eigen jeugd – waar mogelijk – in te passen.

Laat een antwoord achter