Oud-Feyenoorder Wessel Dammers naar FC Groningen

0

FC Groningen heeft de eerste transfer voor het nieuwe seizoen 2020/2021 gerealiseerd. De Trots van het Noorden is er in geslaagd Wessel Dammers aan te trekken. De 25-jarige centrale verdediger komt na dit seizoen transfervrij over van Fortuna Sittard en tekende in het Hitachi Capital Mobility Stadion een driejarig contract.

Wessel Dammers, geboren in de Ouderkerk aan de IJssel, kende zijn opleiding bij Excelsior en Feyenoord. Bij de club uit Rotterdam-Zuid debuteerde Dammers in het betaald voetbal. Hij speelde twee officiële wedstrijden voor het eerste elftal van Feyenoord en opmerkelijk genoeg waren dit twee Europese wedstrijden. Dammers was in december 2014 invaller in de Europese groepswedstrijd tegen Standard in Luik (0-3 winst). Bijna twee jaar later (november 2016) stond Dammers in de basis op Old Trafford in de groepswedstrijd van Feyenoord tegen Manchester United (4-0 verlies).

Laat een antwoord achter