‘Onduidelijkheid Feyenoord zorgt voor vertrek investeerders’

5

Feyenoord heeft de kans gehad om in zee te gaan met investeerders. Deze zijn echter vertrokken doordat Feyenoord erg onduidelijk was. ”Feyenoord wist niet goed wat het wilde en daarom trokken zij hun handen af van het project Feyenoord”, dit meldt het NRC.

Het Amerikaanse bedrijf RedBird koopt clubs op net onder de top. Dit bedrijf wilde 50 tot 100 miljoen investeren in Feyenoord. De Rotterdammers zouden dan echter eerst de Vrienden van Feyenoord moeten uitkopen. Hiervoor heeft Feyenoord 29 miljoen nodig. Het Amerikaanse bedrijf wil echter veel zeggenschap en zij willen voor elke euro er twee of drie terugzien. Feyenoord zelf wil de Vrienden van Feyenoord uitkopen en staan open voor nieuwe kapitaalkrachtige investeerders.

5 Comments
 1. John Jacobs zegt

  Oud nieuws,

 2. Edwin Jongejan zegt

  Als je de vrienden van uitkoopt ben je verloren
  Dan heb je niets meer te vertellen in je eigen gebouw

 3. Peter Borsje zegt

  Golman Sachs is inmiddels flink onderuit gegaan op de beurs.

 4. Erwin Snijders zegt

  Hebben ze geen voorbeelden zat gehad. ADO, Roda JC, Fc Den Bosch. Lekker doen leeghoofden

 5. Winish Sewdajal zegt

  Robert Jones

Laat een antwoord achter