Olympia zoekt hoofdtrainer

0

GC&FC Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Hiermee staat Olympia in de top tien van oudste voetbalclubs van Nederland. Met haar 900 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda.

Het eerste elftal van Olympia komt op dit moment uit in de (zondag) 1e klasse van de KNVB West II. Voor haar selectie is Olympia, voor met ingang van het komende seizoen (2020-2021) op zoek naar een HOOFDTRAINER/COACH.

Serieuze kandidaten beschikken over aantoonbare ervaring op niveau en zijn onder meer in het bezit van diploma TC1.Interesse? Stuur uw reactie met uw CV naar: Bestuur GC&FC Olympia, t.a.v. voetbalzaken, postbus 849, 2800 AV Gouda of mail naar: voetbalzaken@gcfc-olympia.nl

Laat een antwoord achter