Jonk nieuwe trainer Heerjansdam

0

Het bestuur van v.v. Heerjansdam maakt bekend dat Jonathan Jonk (33 jaar) is aangesteld als hoofdtrainer met ingang van het seizoen 2020-2021.

Jonathan Jonk heeft jarenlang ervaring met training, coaching en talentontwikkeling. Hij was eerder werkzaam bij de jeugdopleidingen in de top van het amateurvoetbal, bij twee BVO’s en een A-selectie in de 2e divisie. In chronologische volgorde waren dat: Alphense Boys, Excelsior, Sparta Rotterdam. Afgelopen twee jaar was hij respectievelijk trainer van Katwijk 2 en assistent-trainer bij Katwijk 1.

Het bestuur is enthousiast over zijn visie en beoogde speelwijze met onder andere nadruk op dynamisch positiespel, zijn kennis en kunde om teams en spelers te ontwikkelen en zijn geavanceerde werkwijze om video-analyse te integreren in zijn uitdagende trainingen en coaching. De gedreven Jonathan Jonk sluit met zijn benadering mooi aan bij het beleid van v.v. Heerjansdam dat is gericht op planmatige talentontwikkeling en aantrekkelijk voetbal.

Laat een antwoord achter