ING schiet Eredivisie-, KKD- én amateurclubs te hulp met noodfonds’

0

De ING schiet financieel geplaagde Nederlandse voetbalclubs te hulp. Sportmarketeer Chris Woerts liet dit maandagavond weten tijdens het TV-programma Veronica Inside. De bank is voornemens een noodfonds op te richten voor clubs die getroffen zijn door de stilgelegde competities.

Woerts liet verder weten, dat dit zou zijn besproken tijdens de dagelijkse conference call tussen de Eredivisieclubs. Hoeveel geld er in dit fonds zal zitten, wist Woerts niet te melden. ,,Ik heb alleen te horen gekregen dat het ING samen met de Eredivisie CV de clubs gaat helpen. Of het nu een lening is of een renteloze lening of anderszins, dat moet nog uitgekristalliseerd worden.”

Overigens zou het gaan om steun aan niet alleen de clubs in de Eredivisie, maar ook die in de Keuken Kampioen Divisie én het amateurvoetbal.

Laat een antwoord achter