Hans Meeuwisse tekent bij FC ‘s Gravenzande (VR)

0

Nadat eerder Simone van den Beukel zich wegens zwangerschap moest afmelden voor de functie van hoofdtrainster voor de vrouwen, moest FC ’s- Gravenzande dringend op zoek naar een nieuwe hoofdtrain(st)er.

Met het aanstellen van Hans Meeuwisse heeft FC ’s- Gravenzande een nieuwe hoofdtrainer voor de vrouwen gevonden. Hij is geen onbekende in het Westland en voor FC ’s-Gravenzande. Hans Meeuwisse heft het Westlands vrouwenelftal onder zijn hoede gehad en bij FC ’s-Gravenzande is hij een seizoen techniektrainer bij de vrouwenselectie geweest.

Ervaren

Met diverse functies in het amateur- en vrouwenvoetbal heeft FC ’s-Gravenzande vrouwen een zeer ervaren trainer binnengehaald, die goed past binnen de huidige opleidingsstructuur van het meiden- en vrouwenvoetbal van FC ’s-Gravenzande.

Naast FC ’s-Gravenzande was Hans Meeuwisse in het verleden werkzaam als trainer bij onder meer MVV’27, Excelsior Maassluis, FC Binnenmaas, RVVH, Strijen, Lyra en USV Hercules.

Laat een antwoord achter