GHVV’13 start met G-Voetbal

5

Voetbal is voor iedereen. Ook voor jongeren met een beperking. G-voetbal gaat uit van ‘normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.’

Iedere speler is uniek, zeker als er sprake is van een beperking. Als gevolg van die beperkingen kan er sprake zijn van wat minder lichamelijke vaardigheden of heeft de speler zijn lichaam niet altijd even goed onder controle. Ook kunnen bij sommigen angsten een rol spelen. Wat dan nodig is, is een andere interpretatie van voetbal en dat is waar G-voetbal voor staat.

Binnen een G-team is er vaak sprake van veel diversiteit. Deze diversiteit ontstaat door de vele soorten van beperkingen die zich verzamelen binnen één team. De begeleiders van een G-team proberen rekening te houden met ieders unieke persoonlijkheid en kunnen. Dit doen zij niet alleen, maar altijd in samenwerking met de ouders. Want wie kent de speler nu beter dan de eigen ouders?!

G-voetbal draait vooral om sportiviteit in én naast het veld. Iedereen is welkom, ongeacht niveau. In het G-team wordt gekeken naar ieders talent en gestreefd naar gezamenlijkheid. Spelplezier staat voorop.

Kortom de G in het woord G-voetbal staat voor GEWELDIG. Bent u ouder/verzorger van een zoon of dochter met een beperking, en heeft hij/zij interesse om kennis te maken met G-voetbal? De voetbalvereniging GHVV’13 te Geervliet biedt, op een fantastisch nieuwe locatie, de mogelijkheid om dit in de praktijk te brengen!

5 Comments
 1. Feni Bileti zegt

  Mark Vd Meijden goed bezig vriend

 2. Colin van Kampen zegt

  Tim de Groot Sjoerd van Trigt eindelijk waar Joris de ster kan zijn

 3. David Mulder zegt

  Pim

 4. Ronald Valster zegt

  Lijkt me wel wat voor jou Daan Van de Beek

 5. Mark Spitters zegt

  Jij blijft zeker wel volgend seizoen Toivi Schol

Laat een antwoord achter