‘Feyenoord wil wel verder met Botteghin’

0

Feyenoord heeft de tot 1 juni geldende spelerscontracten van Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Calvin Verdonk en doelman Elber Evora opgezegd. Het is een formele zaak die vóór 1 april geregeld moest zijn op basis van de geldende CAO. Het gaat in de vier gevallen om aflopende verbintenissen.

Als Feyenoord die beëindiging niet schriftelijk zou vastleggen loopt het contract automatisch een jaar door. Bij een speler als Jan-Arie van der Heijden wil Feyenoord dit te allen tijde voorkomen. Van hem wil men af. Hij weigerde in januari naar FC Twente te gaan. Dat is hem niet in dank afgenomen.

Met de Braziliaan Botteghin zal Feyenoord opnieuw gaan onderhandelen. Hij bloeide in het centrum van de verdediging op naast de Argentijn Senesi.

Laat een antwoord achter