Ellas Meijer (Halsteren) naar ASWH

0

Hoewel het voetbal momenteel stil ligt, is de technische commissie van ASWH uiteraard wel bezig om de selectie voor het seizoen 2020/21 samen te stellen. De groep van trainer Rogier Veenstra wordt komend seizoen versterkt met een volgende nieuwkomer. De TC bereikte namelijk overeenstemming met Ellas Meijer over zijn komst naar sportpark Schildman.

De 23-jarige Meijer komt over van zondaghoofdklasser Halsteren. Daar is de linksback bezig aan zijn vijfde seizoen. Meijer belandde bij Halsteren nadat hij in de jeugopleiding van NAC Breda speelde. Eerder droeg hij de shirts van Alliance en RBC Roosendaal. De gedreven vleugelverdediger was op zoek naar een nieuwe uitdaging, liefst op een hoger niveau. De TC van ASWH biedt hem die kans graag en ziet in hem welkome versterking voor het defensieve deel van de selectie. Meijer komt in Hendrik-Ido-Ambacht een aantal oude bekenden tegen, waaronder zijn huidige ploeggenoot Thomas Marijnissen.

Laat een antwoord achter