Dimitri Hooftman stopt en tekent bij Excelsior Maassluis

0

Dimitri Hooftman heeft, als de KNVB besluit dat het huidige seizoen niet zal worden afgerond, zijn laatste wedstrijd als actief voetballer gespeeld. De bevlogen speler is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen bij de zaterdagvoetballers van Kethel Spaland kwam in het verleden ook uit voor o.a VVGZ. Hooftman zal niet verloren gaan voor de edele voetbalsport aangezien hij volgend jaar bij de jeugdopleiding van Excelsior Maassluis aan de slag zal gaan.

“Trainer/Coach zijn is het beste alternatief voor een oud- actieve speler.” liet Hooftman de redactie van WaterwegSport.nl weten. “Ik heb 15 jaar een genoten als speler die tijd hoop ik nu zeker als trainer ook door te maken. Werken binnen de jeugdopleiding van Excelsior Maasluis is als je in de regio woont denk een kans om jezelf als trainer zeker verder te ontwikkelen. Om het trainersvak in te stappen moet ik het nu doen en niet wachten tot ik straks 38 ben. En voetballen kan zeker nog op recreatief niveau bij Eintracht Kethel in de 7-7 competitie bij Excelsior’20. Samen met Collin Pleijsier spits van DVO’32 als assistent gaan we er iets moois van maken bij Maasluis dus in plaats van binnen de lijnen sta ik buiten de lijnen. Maar daarin veranderd niks aan hoe graag je dit mooiste spelletje iedere week weer wilt winnen.”

Laat een antwoord achter