Coronavirus: Huisartsenpost op sportcomplex van sv Den Hoorn

0

Het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft gaat definitief een specialistische huisartsenpost inrichten op het nabijgelegen sportpark van sv Den Hoorn. Deze sportaccommodatie zou zich goed lenen voor het werk van de specialistische huisartsenpost.

Naar verluidt gaat deze specialistische huisartsenpost al komende maandag open, waar mensen met gezondheidsklachten, die wijzen op besmetting met het coronavirus, onderzocht kunnen worden. Door regionaal deze mensen op een speciaal daarvoor ingerichte post te onderzoeken, blijven zij apart van andere patiënten op de reguliere huisartsenposten. Het Reinier de Graaf ziekenhuis is hiertoe overgegaan, aangezien er vanaf volgende week een toename in het aantal besmette mensen wordt verwacht. Het is de bedoeling dat de patiënt straks eerst contact heeft met de eigen huisarts en die maakt dan een afspraak op de huisartsenpost.

Verboden toegang

sv Den Hoorn-voorzitter Frank van Mil laat een waarschuwing uitgaan naar alle leden: ,,Dit betekent uiteraard dat het sportpark inclusief het parkeerterrein vanaf heden verboden toegang is voor onbevoegden. Zorg dat je hier uit de buurt blijft.” En tot de ouders: ,,Laat ook je kinderen NIET naar de club komen. We rekenen op jullie medewerking.”

Laat een antwoord achter