Corona heeft effect op alles: zelfs op Feyenoord City

0

De coronacrisis en de bijbehorende maatregelen hebben effect op alles. Zelfs op Feyenoord City. Het ontwerpbestemmingsplan voor het nieuwe stadion en het gebied eromheen ligt ter inzage op het stadskantoor, zodat mensen eventueel bezwaar kunnen maken. Door de huidige situatie kan dat nu niet meer. De Partij voor de Dieren in Rotterdam maakt zich zorgen.

“Het kabinet heeft natuurlijk richtlijnen uitgezet samen met het RIVM. Wil je het ontwerp voor het bestemmingsplan inzien, moet je daar fysiek naartoe”, zegt fractievoorzitter Ruud van der Velden. En dat is nu te gevaarlijk, voor degene die de plannen wil inzien en de ambtenaar die erbij is. “En een bestemmingsplan is niet een A4’tje maar een flink document. Dus dat is lastig.”

Volgens de Partij voor de Dieren is hier nog niet over nagedacht, maar dat zou wel moeten. Want mensen moeten de kans hebben om bezwaar te maken, vindt Van der Velden.

Laat een antwoord achter