Bestuur Barendrecht: ‘Zien ons genoodzaakt na te denken over ingrijpende maatregelen’

4

BVV Barendrecht heeft op haar website haar leden geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot de coronacrisis en stelt dat de vereniging een moeizame tijd tegemoet gaat. Barendrecht ziet de komende drie maanden de inkomsten opdrogen en de kosten zullen voor de vereniging doorlopen. ‘Derhalve ziet het bestuur zich genoodzaakt na te denken over een aantal ingrijpende maatregelen en zullen wij in de komende dagen hierover in contact treden met de overheid over de speciaal in het leven geroepen (corona)regeling bij omzetderving en met diverse instanties zoals de KNVB, de gemeente Barendrecht, etc.’

Op de website van Barendrecht staat de navolgende tekst: ‘Het kabinet heeft gisterenavond besloten om met onmiddellijke ingang alle evenementen, waaronder ook het amateurvoetbal valt, tot zeker 1 juni te verbieden. Dit betekent dat er dit lopende seizoen waarschijnlijk niet of nauwelijks nog gevoetbald zal gaan worden.

Uiteraard heeft het bestuur alle begrip voor de drastische maatregelen van onze regering in de gigantische strijd tegen het Coronavirus, dit gaat immers boven alles. Tegelijkertijd betekent het ook dat onze vereniging in de komende maanden geconfronteerd zal worden met een enorme uitdaging en een flink aantal problemen, waarvan het grootste de inkomstenderving zal zijn. Denk daarbij o.a. alleen al aan de inkomsten uit de kantine. Dit terwijl een behoorlijk aantal kosten door zullen blijven lopen. Derhalve ziet het bestuur zich genoodzaakt na te denken over een aantal ingrijpende maatregelen en zullen wij in de komende dagen hierover in contact treden met de overheid over de speciaal in het leven geroepen (corona)regeling bij omzetderving en met diverse instanties zoals de KNVB, de gemeente Barendrecht, etc. Wij zullen u hieromtrent zo spoedig mogelijk verder berichten.

Op dit moment is het belangrijk dat wij elkaar zoveel mogelijk helpen, begrip tonen voor elkaars problemen en vooral en bovenal de richtlijnen uitgevaardigd door de overheid volgen in de strijd tegen het Coronavirus. Wij zijn een hechte club en met elkaar kunnen we heel veel betekenen en realiseren. Daar zijn in het verleden al hele mooie voorbeelden van voorbijgekomen.

Het bestuur wenst u veel gezondheid en vergeet niet “Gezamenlijk kunnen we deze strijd aan en winnen”!’

4 Comments
 1. Debby Kloosterziel-Van Bokkel zegt

  Danny Kloosterziel even lezen

 2. Fred Versteeg zegt

  Voetbal is een bijzaak

 3. Bert Spits zegt

  Van al die dure spelers wordt je nu niet blij…

 4. Roel Stolk zegt

  Lekker derde klas ballen

Laat een antwoord achter