Bert van Marwijk: ‘KNVB moet de lopende competities afkappen’

4
 

Als het aan Bert van Marwijk ligt kapt de KNVB de lopende competities af. Dit zegt de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal in gesprek met de Telegraaf. De KNVB, Eredivisie CV, clubs én de overheid gaan vandaag in overleg over verscherpte maatregelen van het kabinet.

Tot 1 juni is het uitgesloten om nog te voetballen. De vraag is nu hoe en of de competitie nog afgemaakt kan worden. ”Ik vind ook dat het amateur- en profvoetbal een streep moeten zetten en de KNVB de lopende competities moet afkappen”, opent Van Marwijk.

”We moeten eerst eens kijken hoe het normale leven zich zal ontwikkelen. Het is nu tot hier en niet verder. Ik vind dat het prof- en amateurvoetbal een streep moeten zetten onder dit seizoen en de KNVB de lopende competities moet afkappen.”

 

4 Comments
 1. Rene Hildenbrant zegt

  Ik denk dat de 2 onderste clubs hier anders over denken, alles opnieuw is dan het eerlijkst

 2. Henk Kats zegt

  Die is de weg kwijt.

 3. Jan Tolenaars zegt

  Zal wel gebeuren er is geen oplossing mogelijk.

 4. Theo Peer zegt

  Voor de amateurs heel eenvoudig comp in september af maken en plak daar nog een halve comp aan vast en dan in mei 2021 de prijzen verdelen! En voor de amateurs geen transfers deze zomer
  Alles opgelost kan niemand op tegen zijn @

Laat een antwoord achter