ZBVH wint nipt bij Simonshaven

0

Zonder zelf groots te spelen heeft ZBVH een kleine overwinning behaald bij Simonshaven. Het team van René Milot begon met de wind in de rug en dat leidde ook tot een vroege openingstreffer. Justus Lagendijk onderschepte de bal aan de rechterkant van het zestienmetergebied. Hij kon voorgeven op Wessel Schouwink, die de bal onder de doelman doorschoof. Hierna bleef ZBVH de bovenliggende partij.

Het kon een aantal keer gevaarlijk doorkomen, echter ontbrak het vaak aan een goede voorzet of laatste bal. Mark Burger had na een goede combinatie nog een schietmogelijkheid, maar schoot voorlangs. Ook Simonshaven kon vervolgens nog enkele keren gevaarlijk worden via vrije trappen vanaf de zijkant.

Tweede helft was het spelbeeld gewijzigd. Simonshaven zette ZBVH vast op eigen helft en ZBVH was hierdoor genoodzaakt om veelal de lange bal te hanteren. Ondanks dat bleef het vrij eenvoudig overeind. Een aantal maal kon Simonshaven via voorzetten vanaf de zijkant gevaarlijk worden, maar telkens stond Yarno Teuling op de goede plek om de bal uit de lucht te plukken.

Ook ZBVH kon er enkele keren gevaarlijk uitkomen, maar onder andere Mels vd Lavoir en Jurriaan vd Berg kregen de bal er niet in. Verder was het een wedstrijd die verder werd gekenmerkt voor veel overtredingen over en weer, wat het spel niet ten goede kwam. Uiteindelijk lukte het ZBVH om tot het einde de 0-1 vast te houden en kon het de overwinning vieren met de meegereisde supporters.

Laat een antwoord achter