VOC verder met Mark Weel, Ed de Goeij en Marc Pelkman

0

Na het ongeslagen kampioenschap vorig jaar, speelt VOC dit seizoen in de Hoofdklasse. De technische staf werkt hard, tezamen met de spelers en de VOC organisatie, om ook volgend seizoen weer in de Hoofdklasse uit te komen.

Mark Weel zal komend seizoen wederom de technische staf van de VOC senioren selectie leiden. De resultaten van de voorgaande seizoenen spreken voor zich. Ook dit seizoen in de Hoofdklasse leidt tot een sterke ontwikkeling van de spelersgroep, waarin veel potentie zit om op voort te bouwen. Het past derhalve in het technisch beleid van VOC om de uitstekende lijn door te trekken en het contract met Mark Weel als Hoofdtrainer te verlengen.

In dat kader zijn we ook contractverlenging overeengekomen met keeperstrainer Ed de Goey en Marc Pelkman (rechts op de foto), die ook komend seizoen VOC 2 zal leiden. Zowel Marc als Ed hebben duidelijke stappen met de spelersgroep gemaakt, welke een uitstekende basis geeft voor verdere ontwikkeling. De ruime ervaring en kennis van zowel Marc als Ed zullen ook komend seizoen bijdragen en complementair zijn aan de gehele technische staf, onder leiding van Mark Weel.

Laat een antwoord achter