Ton Cornelissen (Kozakken Boys) als assistent naar IJsselmeervogels

0

Ton Cornelissen wordt volgend seizoen de assistent van hoofdtrainer Berry Smit bij IJsselmeervogels.

Cornelissen komt over van het Oosterhoutse TSC, waar hij sinds afgelopen zomer als hoofdtrainer actief is. Daarvoor was hij zes jaar actief als assistent-trainer bij Kozakken Boys. Cornelissen tekent een contract voor één seizoen.

André van Diermen, voorzitter van de technische commissie van IJsselmeervogels: “Ton is iemand die snel verbindt met de spelersgroep en daarnaast tactisch sterk is. Bovendien beschikt hij door zijn dagelijkse werk als scout over een gigantisch netwerk. We hebben al eens eerder aan hem getrokken, in zijn tijd bij Kozakken Boys, maar toen koos hij ervoor de club trouw te blijven. We zijn dan ook blij dat het dit keer wel tot een samenwerking komt.”

Laat een antwoord achter