Theo Ducaneaux langer bij Voorschoten’97

0

Het bestuur a.i en de Voetbaltechnische Commissie (VTC) van Voorschoten’97 zijn verheugd te kunnen melden dat het contract van de trainers Theo Ducaneaux (foto) en Marcel de Hoogt, keeperstrainer Eric Tanis en verzorger Rob Laman met een jaar is verlengd. Met assistent-trainer John van Veen zijn de gesprekken nog gaande.

Daarnaast kan de VTC melden dat er weer vier selectiespelers hun jawoord hebben gegeven, te weten aanvoerder Ronnie Verplancke, Chris Guijt, Shemiel Constancia en Sergio Vreede, om ook het volgend seizoen de kleuren van Voorschoten’97-zaterdag te verdedigen.

Jeugdtalenten

Uiteraard heeft de VTC de afgelopen periode ook uitgebreid gesproken met de jeugdige talenten van JO19 die komend seizoen zullen overkomen naar de senioren. Daarbij hebben Matthijs Westra, Marc van der Voorst, Jiggy van Engelen en Gino Rosier laten weten de uitdaging aan te gaan om een volwaardige speler van de zaterdagselectie te worden. In de loop van twee seizoenen worden zo zeven talentvolle JO19-spelers bij de zaterdagselectie afgeleverd, een compliment voor de jeugdafdeling van Voorschoten’97.

Bron: Haaglandenvoetbal.nl

Laat een antwoord achter