Taco Brouwer tekent bij GOZ

1

Het stond vorig seizoen hoog op het lijstje binnen de nieuwe jeugdcommissie. Een technisch jeugdcoördinator van buiten de vereniging. Iemand met een nieuwe, frisse blik op onze jeugdtak. Destijds waren er geen geschikte, beschikbare kandidaten. De laatste weken is daar in een stroomversnelling verandering in gekomen.

Na diverse gesprekken tussen bestuurslid Jeugdzaken Pim Feelders en O19 trainers Dirk Boere en Jilles Bouter kan GOZ met trots mededelen dat we Taco Brouwer voor drie jaar hebben vastgelegd als nieuwe Technisch Jeugdcoördinator.

Brouwer vult daarmee een belangrijk gat op binnen de jeugdafdeling van GOZ. Het is de bedoeling dat hij minstens drie avonden per week en de zaterdag de ouders en trainers bij gaat staan. Taco Brouwer is momenteel hoofdtrainer van SNS 1, uitkomend in de vierde klasse. Daar heeft hij vroegtijdig aangegeven een stap richting het jeugdvoetbal te willen maken. Voor SNS heeft Taco voor de groep gestaan bij NBSVV 2. Als voetballer schopte hij het tot de A1 van Feyenoord en speelde hij in de selectie van Barendrecht.

Taco gaat de functie aan in combinatie met het hoofdtrainerschap van JO19-1. Daarmee volgt hij Jilles Bouter en Dirk Boere op.

1 reactie
  1. Rene Noort zegt

    Gefeliciteerd Taco

Laat een antwoord achter