sv Charlois (za) wederom niet langs Strijen

0

Op Sportpak Charlois nam sv Charlois (za) in de tweede klasse D het op tegen laagvlieger Strijen. Beide teams moesten genoegen nemen met een punt. Het duel eindigde in een teleurstellend 1-1 gelijkspel voor de thuisploeg. Vorig weekeinde speelde Charlois ook al gelijk. In Vlaardingen werd met 5-5 gelijk gespeeld tegen CWO.

In de heenwedstrijd werd door Charlois met 1-0 verloren. Volgens de kenners een onverdiende nederlaag. Deze nederlaag moest recht getrokken worden, echter Strijen werkte uiteraard niet mee. De eerste helft gaf een overwicht aan voor de thuisclub, maar het vizier stond niet op scherp. Kansen voor Ibo Ozbilek, Nayron Mathilda en Gilliomar Leona werden niet benut, zodat Strijen steeds meer zelfvertrouwen kreeg om deze wedstrijd zeker niet te verliezen.

Ook doelman Natoe dos Santos was een sta-in-de-weg. Met zeer goede reddingen hield hij zijn team op de been. De ranglijst gaf aan, dat de gasten op de een na laatste plaats staan, maar verdedigend stonden zij haar ‘mannetje’. Zij kwamen zelfs op voorsprong. Aanvaller Colin van den Berg liep slim met de bal het strafschopgebied in en werd ‘gemangeld’ door Nordin Maach en Dylan Vijent. Scheidsrechter De Witte, die de beste man op het veld was, aarzelde niet en gaf terecht een strafschop. Wesley Luijendijk kweet zich van zijn taak en scoorde kansloos voor doelman Lorenzo van Trijp de 0-1.

Na de pauze kwam Charlois zeer sterk uit de startblokken. Raymond Verschoor, Mathilda en Ozbilek wisten Dos Santos echter niet te verslaan. Dezelfde Dos Santos, die in de heenwedstrijd ook niet te verslaan was, kreeg toch een treffer om zijn oren. Nadat Mathilda zijn inzet op de paal zag eindigen en Djensley Arkhurst de lat trof, was het aanvoerder Ronnie Nouwen, die een schot losliet op het doel van Dos Santos. De bal werd van richting veranderd door een verdediger en liet de goalie kansloos; 1-1.

Charlois zette nog alle zeilen bij, maar het mocht niet baten. Strijen kwamen amper uit haar verdedigende stellingen, maar hield stand. Wel liep Charlois een punt in op koploper Sparta, daar zij thuis verloren van SVS uit Capelle aan den IJssel. Met drie punten achterstand op de koploper en FC Binnenmaas op de hielen gaan wij nog een interessant verloop van deze competitie tegemoet zien.

 

Laat een antwoord achter