SHO heeft selectie 2020-2021 rond en gaat voor hoofdklasse

0

De technische commissie van v.v. SHO bestaande uit Xander ‘s Gravendijk (bestuurslid VTZ) en Piet Breevaart (manager VTZ) is in staat geweest om de huidige selectie bij elkaar te houden en verder uit te breiden. “We hebben veel kwaliteit in deze groep zitten en vinden dat we hoofdklassewaardig zijn ”, zegt Breevaart. Waarna ’s-Gravendijk toevoegt: “Wij weten nu waar we staan met deze selectie, die nagenoeg volledig bestaat uit spelers uit de eigen opleiding, en spreken de ambitie uit die hoort bij een club als SHO”.

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan de vorming van een herkenbare selectie en technische staf. Daar horen SHO2 en SHO3 ook bij. De doelstelling om toe te werken naar een homogene groep is gerealiseerd. “Er gebeuren mooie dingen bij SHO”, roepen ’s-Gravendijk en Breevaart bijna in koor.

Inmiddels heeft SHO overeenstemming bereikt met de volgende spelers:

Dennis Groosjohan   Esra Pieters
Mitch Fransen   Gerrit Fix
Danny Kerpel   Dennis Outermans
Jasper Huisman   Tim de Pender
Giovanni Breevaart   Aron van Schaick
Peter Konings   Tommy Reedijk
Rowdy Rijsdijk   Dedier Bos
Andrew van Tiggelen   Roy van der Pligt
Kevin Angel Queijo   Eric ‘s-Gravendijk
Ingmar van Bruggen   Rick Schouten
Robin Winkels   Mart van der Meijde
Ricky Bokhoven   Daan Stam
Brian de Vaal   Timo van Bennekom
Joost Both   Niels Nederlof
Niels Steehouwer   Marlon Ter Horst

 

De komende weken zal de technische commissie gesprekken voeren met spelers en stafleden van SHO 1, SHO 2, SHO 3 en SHO O-19 en wordt de selectie en staf (SHO 1, 2 en 3) voor het seizoen 2020 – 2021 verder vormgegeven

Laat een antwoord achter