‘Sevilla voor Kokcu in Rotterdam’

4

Volgens Martijn Krabbendam heeft Sevilla zich onlangs in Rotterdam gemeld voor Orkun Kokcu. Volgens de verslaggever van Voetbal International meldde technische directeur Monchi zich onlangs in de havenstad.

”Monchi, de technische baas van die club, meldde zich onlangs om te praten over een mogelijke transfer van Kökcü naar Spanje. Betis, de grootste concurrent, heeft ook al laten weten zaken te willen doen, net zoals Valencia. Binnenkort volgen er meer gesprekken.”

4 Comments
 1. Simon Molenaar zegt

  Er zitten er nog dik 40.000 voor hem op de tribune dus……..????

 2. Angel Kooijman zegt

  Volgens mij wil Feyenoord zijn contract openbreken/verlengen
  En wil
  Hij zelf nog graag n jaar bij Feyenoord spelen

 3. Walther Jost zegt

  Als ze maar dik betalen.

 4. Lambeir En Jeannie Klerks zegt

  Wat een info weer krabbelkut

Laat een antwoord achter