Rijnmond Hoogvliet Sport ziet kind van de club terugkeren; Clubjongens blijven

2

In navolging van het verlengen met aanvoerders Runell Martes en Lorenzo Kranenburg maakt RHS bekend dat de gevoerde gesprekken op het trainingskamp in Spanje zijn vruchten hebben afgeworpen. De jongens die ook in hun jeugdjaren de RHS clubkleuren droegen hebben aangegeven door te willen gaan aan de Botreep.

Het betreft de volgende spelers:

Lorenzo Theeuwen: De talentvolle doelman gaat zijn 3e seizoen in als selectiespeler.

Angelo Hoppezak: De verdediger heeft dit seizoen te maken gehad met een vervelende knie blessure maar is reeds hersteld en gaat zijn 3e seizoen in als selectiespeler.

Vincent van Bolhuis: De multifunctionele speler kwam dit seizoen over uit de jeugdopleiding en ontwikkeld zich positief. De atletische middenvelder annex verdediger gaat komend seizoen zijn 2e seizoen in als senior/selectiespeler.

Stefan de Kovel: De middenvelder ontwikkeld zich erg positief. Komend seizoen gaat Stefan zijn 3e seizoen in als selectiespeler.

Gershwin “Biggy” Lake: De snelle verdediger heeft dit seizoen te kampen gehad met een zware knieblessure en is reeds geopereerd. “Biggy” verdedigd al jaren succesvol als basisspeler onze clubkleuren en zal dit komende seizoen voor het 4e seizoen weer doen. Ondanks interesse van buitenaf zijn wij erg verheugd met het aanblijven van de positieve rechtsback annex centrale verdediger.

Verder is RHS druk bezig met het vormen van een goede en gebalanceerde selectie voor komend seizoen. In de zoektocht naar versterkingen is RHS erin geslaagd een oud-jeugdspeler te binden voor komend seizoen.

Justin Holwijn: Justin komt over van Spartaan’20 o19. De snelle buitenspeler begon in de jeugd van Rijnmond Hoogvliet maar vertrok na 5 seizoenen om zich elders verder te ontwikkelen. Justin heeft eerder gespeeld onder hoofdtrainer van Hemert die erg enthousiast is met de komst van de grillige aanvaller. Bij Spijkenisse maakte Holwijn vorig seizoen ook zijn debuut in de Hoofdklasse waar hij direct trefzeker was. Als club zijn wij erg blij met de terug/thuiskomst van Hoogvlieter Holwijn.

2 Comments
  1. Rijnmond Hoogvliet Sport zegt

    Back home! ❤

  2. Rohan de Geus zegt

    Nog in financiele onderhandeling Runell Martes?

Laat een antwoord achter