Richard Zebregs (Brielle) naar Hellevoetsluis

2

Naast het intact houden van de huidige selectie staat Hellevoetsluis natuurlijk ook altijd open voor nieuwe aanwinsten. Daarom zijn wij verheugd om te melden dat Richard Zeebregs (nu nog Brielle) volgend seizoen deel uitmaakt van de selectie van Paul Bestebreur.

Richard, geboren en getogen Hellevoeter, begon zijn voetbalcarriere bij Nieuwenhoorn, waar hij tot de D-jeugd voetbalde. Daarna maakte hij, als talentvolle speler, de overstap naar Spijkenisse. Via weer Nieuwenhoorn kwam de nu 23-jarige Zeebregs bij Rockanje terecht om vervolgens de overstap naar Brielle te maken. Daar is hij nu aan zijn tweede seizoen bezig.

Na een eerste positief verlopen telefoongesprek besloot Zeebregs, werkzaam in de financiële detachering, na het gesprek met voorzitter Edwin Boogaard en trainer Paul Bestebreur al snel de overstap naar Hellevoetsluis te maken.

2 Comments
  1. Arco Luiten zegt

    Veel succes bij Hellevoetsluis Richard

  2. Jan van den Enden zegt

    Succes Richard bij je nieuwe club

Laat een antwoord achter