Ramon Hageraats (Oud-Beijerland): ‘Het is aan de club om uitsluitsel te geven en ik heb dat te respecteren’

2

Ramon Hageraats staat met OSV Oud-Beijerland op kop in de derde klasse D. De oefenmeester zal aan het einde van het seizoen, omdat zijn contract niet wordt verlengd, vertrekken.

Tegenover Frank Dijkman van Hoeksche Waard Live Sport stelt Hageraats: ‘Pijn is een gek woord. Ik ben bij OSV Oud-Beijerland begonnen en je gaat nooit naar een club met de intentie om het maar een jaar te doen. Bij mijn vorige club heb ik het ook een jaar gedaan maar dat had meer met de situatie zaterdagvoetbal / zondagvoetbal te maken. Ik wilde niet meer op zondag werken. Dat was bij OSV Oud-Beijerland zeker niet de intentie.’ 

Toch moet Hageraats vertrekken. De club meldt dat zij ‘iets’ anders zoeken. ‘De voorzitter heeft bij jullie (Hoeksche Waard Live Sport, red.) aangegeven dat hij dat niet wil zeggen. Daar moet de voorzitter maar antwoord op geven want het is hun beslissing,’ stelt Hageraats. ‘Het is aan de club om uitsluitsel te geven en ik heb dat te respecteren.’

De spelersgroep liet daarna van zich horen. ‘In heb veel reacties gehad en mijn klik met de groep is goed. Ik snap dat het interessant is maar ik ga er niet op in. Er moet nu hard gewerkt worden want we hebben een doelstelling. Die moeten we gaan halen.’

2 Comments
  1. Richard Stolk zegt

    De geschiedenis herhaalt zich. Dit is niet de eerste trainer die sneuvelt bij OSV als de resultaten goed zijn. Trainer Hageraats, vat het niet persoonlijk op, wordt kampioen met je team en sluit het goed af.

  2. Adrie Broeders zegt

    Dom Dom Dom verkeerde beslissing bestuur maar ja heb ik al een keer mee gemaakt je kies voor de verkeerde persoon dus kansloos .

Laat een antwoord achter