Leen’s voetbalweersverwachting: Zondag wind en regen

0

Vandaag was het wisselend bewolkt en het bleef droog. Het werd 9 graden.

Komende avond en nacht wolkenvelden met enkele opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. De wind blijft krachtig waaien uit het zuidwesten. Het wordt niet kouder dan 7 graden.

Morgen is een bewolkte dag en tot de avond blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind wordt krachtig, later op zaterdag af en toe hard uit het zuiden tot zuidwesten. In de middag loopt de temperatuur op naar 12 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag blijft het krachtig tot hard waaien, maar het blijft op de meeste plaatsen nog droog. De aangevoerde lucht wordt steeds zachter en de minimum temperatuur komt niet onder de 12 graden uit,

Zondag is een bewolkte dag met in de loop van de dag een steeds grotere kans op regen. Aanvankelijk gaat het om lichte regen, in de loop van de middag, vooral in de namiddag en aan het begin van de avond regent het stevig door. De wind is krachtig tot hard, windkracht 6 en er komen zware windstoten voor tot ongeveer 85 km per uur. In de loop van de middag wordt de wind iets minder sterk en worden ook de windstoten minder hard. De maximum temperatuur zondag 13 à 14 graden.

Begin volgende week blijft het meer herfstachtig dan winters en relatief zacht voor de tijd van het jaar.

Zaterdag: 90% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.  

Zondag:  80% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.   

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Laat een antwoord achter