Koen Wesdorp langer bij ASWH

0

De technische commissie van ASWH is op dit moment uiteraard volop bezig om de selectie voor het seizoen 2020/21 samen te stellen. Daarover valt opnieuw positief nieuws te melden, want er is wederom een speler uit de huidige groep die ASWH trouw blijft.

De TC bereikte overeenstemming met Koen Wesdorp over een langer verblijf op sportpark Schildman. De 22-jarige middenvelder sloot in de voorbereiding op dit seizoen aan bij ASWH, nadat hij was vertrokken bij Helmond Sport. Wesdorp groeide direct uit tot een vaste waarde op het middenveld.

De Brabander kwam tot nu toe in 18 competitiewedstrijden in actie en was daarin goed voor drie doelpunten en vier assists. Met zijn sterke spel wekte Wesdorp bovendien de interesse van andere clubs. De TC ziet in hem een belangrijke kracht en is dan ook verheugd dat Wesdorp de keuze heeft gemaakt om ook volgend seizoen voor ASWH te voetballen.

Laat een antwoord achter