Kethel Spaland (zo) schuift jeugdig drietal door

0

De zondagselectie van Kethel Spaland kan zich volgend jaar verheugen op de komst van A-junioren Ryan de Koning, Max van der Pluijm en Damian de Jong.

Ryan de Koning die in de jeugd van SC Spaland, Excelsior 20 en Kethel Spaland heeft gespeeld. Max van der Pluijm die in de jeugd van HBSS, Excelsior 20, Zwaluwen en Kethel Spaland heeft gespeeld. Damian de Jong heeft in de jeugd van VVK en Kethel Spaland gespeeld.

Eerder werd al bekend dat Kethel Spaland oefenmeester Ronald van der Zalm zich vanaf volgend seizoen kan verheugen op de komst van Janick van der Meer. Die vorig seizoen gestopt was bij de zondag voetballers van Kethel Spaland. Ronald van der Zalm en Edwin van Troost laten weten enorm verheugd te zijn op de komst van Ryan, Max en Damian, en voegen daar aan toe “wat is nou mooier als eigen jeugd, daar mogen we enorm trots op zijn”!

Laat een antwoord achter