Jeffrey Schenk (Poortugaal) stopt

2

Na een mooie voetbalcarrière heeft Jeffrey Schenk besloten om met selectievoetbal te stoppen. Na mooie jaren bij Vitesse Delft, Spijkenisse en Nieuwerkerk is hij bij sv Poortugaal in de eerste klasse aan zijn laatste maanden bezig.

Na de successen bij Spijkenisse zoals kampioen van de eerste klasse en hoofdklasse kan hij hopelijk gaan afsluiten met een kampioenschap bij sv Poortugaal.

“Het voetbal heeft mij veel gegeven en ben overal goed ontvangen en weggegaan. Ik heb een mooie carrière gehad en prijzen gepakt, nu de laatste nog.” Zijn thuissituatie plus zijn drukke baan zijn de voornaamste reden. In juni wordt hij voor de tweede keer vader en gaat genieten met zijn gezin.

2 Comments
  1. Martha Bijl zegt

    Ga je missen Jeff!!

  2. Runell Martes zegt

    Een eer om in ieder geval een jaartje met je te hebben gespeeld!❤

Laat een antwoord achter