Jan Schoonen bundelt columns: ‘82 verhalen over het amateurvoetbal’

4

Ruim tien jaar schrijft Jan Schoonen al zijn stukken voor VoetbalRotterdam. De journalist begon in 2010 met het schrijven van columns voor de site en doet dat nog steeds. Reeds 444 columns van de vlotte pen van Jan Schoonen zijn inmiddels gepasseerd.

Reden voor Schoonen om een deel van de door hem geselecteerde columns te laten bundelen en in boekvorm uit te geven. Schoonen: ‘Via meerdere personen ben ik op het idee gekomen. Winni Kiksen benaderde mij echter enkele maanden terug en toen zijn wij serieus gaan kijken naar de opties om iets uit te geven. Samen hebben wij het boekje samengesteld en Winni is verantwoordelijk voor het design, de opmaak en het drukken. Daarvoor ben ik hem zeer erkentelijk.’

‘Wat er nu ligt is een bundel met 82 verhalen over personen uit het amateurvoetbal. Dit is voor mij een mooi aandenken en ik hoop er nog veel te mogen schrijven,’ vertelt Schoonen. ‘Ik ben trots op het eindresultaat en hoop dat lezers het boekje zullen aanschaffen.

Wilt u een exemplaar bestellen dan kan dat via het onderstaande contactformulier. De kosten bedragen 9,95 en zijn exclusief 3,95 verzendkosten. Na het invullen van het formulier neemt Jan Schoonen contact met u op over de verdere procedure. Onder het formulier vindt u ook de inhoudsopgave.

 

4 Comments
 1. Onno van Elswijk zegt

  Aron Verboon…. ze gaan tegenwoordig zelfs boeken over je schrijven….

 2. Anrico van den Hoed zegt

  Nou zeg. Is mijn interview niet eens geselecteerd Jan Schoonen ? ☺

 3. Sjaan de Graaf zegt

  Altijd leuk om te lezen

 4. Piet Feenstra zegt

  mooi

Laat een antwoord achter