Haps: ‘Er was veel interesse van andere clubs in mij’

13

Het verblijf van Ridgeciano Haps is tot op heden nog geen doorslaand succes te noemen. De verdediger viel van blessure in blessure maar maakte gisteren zijn rentree bij Jong Feyenoord. De verdediger hoopt nu een vervelende periode af te sluiten en een vaste basisspeler te worden bij Feyenoord. ”Ik moet eerst wedstrijdfit worden zegt de trainer. Er komen nog erg mooie wedstrijden aan dus ik hoop daar deel aan te kunnen nemen”, zegt Haps.

Ondanks alle blessures houden andere clubs de linksback nog altijd in de gaten. Afgelopen zomer wisten enkele clubs Feyenoord te vinden en ook afgelopen winter was een er een club concreet. ”Ik sta er blijkbaar toch nog goed op. Maar ik wil het gewoon bij Feyenoord laten zien en niet ergens anders.”

”Blijkbaar sta ik er toch nog goed op bij clubs, want er was inderdaad veel interesse. Maar ik wil het hier bij Feyenoord laten zien. Dan is een wedstrijd in Jong Feyenoord een begin. De omstandigheden mogen dan niet inspirerend zijn, ik voetbal gewoon erg graag. Dus ook op dinsdagmiddag tegen Jong NAC.”

De laatste wedstrijd voor Haps in Feyenoord 1 was de thuiswedstrijd op 10 november tegen RKC Waalwijk.

 

13 Comments
 1. Ron Engelmoer zegt

  Zeker bij het geblesseerde fonds

 2. Aad van den Ing zegt

  Joh.geloof ik graag dat ze in de rij staan ..wie wil er nou niet zo’n brekebeen

 3. Niels de Jong zegt

  Jij had ook interesse toch John?

 4. Kees Visser zegt

  Lekker opdonderen dan hardloper

 5. Eric van Stigt zegt

  oprotten dan,je kan niet in de schaduw van malacia staan

 6. Jan Slor zegt

  lieg peuk

 7. Hugo Klaver zegt

  er was

 8. Marcrl Eijer zegt

  Lijkt me stug speelt bijna nooit vaak geblesseerd

 9. Erwin Looyschelder zegt

  Amateur club waarschijnlijk

 10. Ron van Neck zegt

  Op basis van die 5 wedstrijden in 3 jaar??

 11. Ingrid Nick zegt

  Man van glas

 12. Erik Kamphuis zegt

  Strik erom heen en wegwezen ermee

 13. Siem Steenbergen zegt

  Voor sprookjes moet je in de Efteling zijn

Laat een antwoord achter