El Fazazi (Spijkenisse) en Braber (FC Vlotbrug) naar Brielle

1

Het bestuur van VV Brielle heeft na goed overleg met de Technische Commissie het contract met Edwin van Zwieteren (assistent- en keeperstrainer) verlengd.

De Technische Commissie heeft twee nieuwe spelers toe weten te voegen aan de A-selectie voor volgend seizoen. De 24 jarige Jordy Braber komt over van FC Vlotbrug. Op zeer jonge leeftijd maakte de van oorsprong uit Hoogvliet komende Jordy de overstap van Nieuwenhoorn naar Excelsior Maassluis 1 (Topklasse) waar hij basisspeler werd.

Aanwinst nummer twee is de 21 jarige Adam el Fazazi. De vanuit de jeugdselecties doorgestroomde speler heeft na enkele seizoenen A-selectie bij VV Spijkenisse zin in een nieuwe uitdaging. Bij VV Brielle moet de creatieve, behendige en snelle aanvaller voor openingen en doelpunten gaan zorgen.

1 reactie
  1. Brandon Olierook zegt

    Martin Olierook

Laat een antwoord achter